Kontakt

20090322 Želetavka 2A, Budeč

S kolegou Mishakem jsme vyrazili v 6 ráno natěšeni jak si zachytáme. Náladu nám trochu kazil vítr, ale to jsme ještě netušili jak si špičkově  "zachytáme". Po příjezdu k vodě jsem vybalil feeder a plavačku a Mishak plavačku a kaprovej prut. Po půl sedmé jsme měli nahozeno a čekali na první záběry. Bohužel foukal docela silný vítr, který zvedal vlny a nedolil prohřátí vody a zvýšení aktivity ryb. Alespoň tak jsme si teda vysvětlovali konečný sumář - Z E R O!!!

Zkoušeli jsme masňáky, foukačky, Mishak i pelety, ale vše bylo marné a v podstatě by se dalo říci, že ve vodě nebyla ani jediná ryba, jinak jsme si nedokázali vysvětlit ani jediný záběr či alespoň náznak záběru. Sice foukal vítr a rozpoznání záběrů na plavačce bylo celkem obtížné, ale stejně jsme ani náznak záběru nepocítili. Krmili jsme střídmě, ale zbytečně.

Po desáté hodině přijel kamarád, který mě vysvobodil z hladu a dovezl mi plněnou šunkovou bagetu. Změnili jsem místo a přečel na druhou stranu rybníka, ale scénář se opakoval. Po jedné hodině jsme opustili vodu se sumarizací Z E R O!

Tento pátek snad budu moci jít na ryby již odpolende a nebudu muset čekat do soboty. Půjdu otestovat nový revír v Brně, od kterého si hodně slibuji. První průzkum bez prutů již mám za sebou, tak se nemůžu dočkat víkendu až budu opět sedět u vody.

 

Info samozřejmě poskytnu jak to dopadlo. Příští měsíc bych rád koupil nějakej foťák tak budu dokumentovat lépe než mobilem :)

Průměrná známka: 3,67

Komentář ke článku (0)