Kontakt

20090328 Líšeňská říčka 1

Ahoj,

včera jsem to už nezvládl zdokumentovat jak jsem dopadl podruhé s pruty  na říčce. K vodě jsem dorazil cca v 8 hodin. Vybalil jsem feeder a plavačku  a začal to tam házet. Ryby se probudily až tak kolem deváté a začaly slušně spolupracovat. Mezi 11 a 12 hodinou šly ryby na hod. Bohužel plavačka nějak propadla a ačkoliv jsem používal stejné nástrahy jako na feedru, plavačce se ryby vyhýbaly.

Celkem se na břeh podívalo několik perlínů, plotic a jeden okoun. Bohužel nic většího nebo kapřík se nekonalo, takže mi nezbývá nic jiného, než na prvního letošního kapříka dále čekat :)

Dnes jsem nakonec nešel na ryby protože celý den propršelo. Každopádně se těším až budu moci líšeňské rybníky navštívit znovu. Přikládám pár foteček úlovků. Znovu jsem si chytal s novým feedrem od Semy a můžu prohlásit, že je fakt dobrej a asi se s ním začnu feedrařině více věnovat. Vloni jsem ji považoval jako doplněk k plavané, ale letos bych chtěl tyto dvě metody lovu dostat na stejnou rovinu a žádnou extrémně nepovažovat jako hlavní.

 

 Popis fotografií:

1. foto: první plotička dne

2. foto: první letošní perlínek

3. foto:oběšená plotička na návazci. cca 10cm po ní je kukuřička s háčkem :)

4. foto:další z mnoha plotiček

5. foto: a další plotička

6. foto: a poslední plotička

 

Průměrná známka: 3,00

Komentář ke článku (0)